fbpx

Ronde luchtkanalen

In onze magazijnen hebben wij een uitgebreid assortiment aan ronde luchtkanalen op voorraad. Deze bestaat uit ronde spiraal gefelste buizen en hulpstukken in diverse varianten en afmetingen. Indien gewenst kunnen wij deze voor u op maat maken.

Tevens kunnen wij u een totaalpakket bieden door de ronde luchtkanalen gelijk met de benodigde flexibele slangen, roosters, brandkleppen en montagematerialen te leveren.

Ook kunnen wij uw project inmeten waarna wij de gegevens voor u verwerken in productie- en montagetekeningen. De systemen kunnen vervolgens als bouwpakket op maat worden geleverd.

Ook de levering van instortkanalen, waardoor luchtkanalen in uw betonvloer kunnen worden verwerkt, kunnen wij voor u verzorgen.

De producten kunnen direct bij ons worden afgehaald of bij u op locatie worden afgeleverd.

Gerelateerde producten:

Als betrokken en servicegerichte bouwteampartner denken wij graag mee over de best passende oplossing voor ieder project. Doordat Schilt Luchtkanalen over een…

Lees verder

In onze ruime voorraadmagazijnen zijn eveneens alle montage- en bevestigingsmaterialen voorradig. Denk hierbij onder andere aan beugels, slangklemmen, (hardcast)tapes en kitten. Zo…

Lees verder

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rechthoekig kanaalwerk. Dit assortiment bestaat uit rechte kanalen, rechthoekige bochten, broekstukken, verloopstukken en vormstukken.

Lees verder

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Schilt Luchtkanalen,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Dennis Schouten - Sales Ronde Kanalen

Dennis Schouten