fbpx

Luchtkanalen

Rechthoekig kanaalwerk, rond kanaalwerk, maatwerk kanalen en montagemateriaal: dat én meer vindt u bij onze Business Unit Luchtkanalen. Want naast kwalitatieve luchtkanalen en een ruim assortiment vindt u bij ons ook de kennis en expertise die nodig is bij al uw vragen en uitdagingen. Lees meer over onze specifieke producten of neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.

Luchtkanalen op een dak

Ons assortiment luchtkanalen:

Energiezuinige en geluidsarme luchtkanalen

Het doel voor Luchtkanalen is altijd om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker zijn gebouw energiezuinig en geluidsarm klimatiseert. Dat doen we voor installateurs die zowel aan groot- als kleinschalige projecten werken.

Aan energiezuinigheid werken we onder andere doordat we zijn aangesloten bij Luka (Nederlandse vereniging van Luchtkanalenfabrikanten). We hebben bepaald dat onze installaties minimaal luchtdichtheidsklasse C moeten hebben. Zo garanderen wij minder luchtlekkage, minder energieverlies en lagere energiekosten. Meer over (de voordelen van) Luka leest u hier.

Dat systemen geluidsarm zijn, is belangrijk. Geluidsoverlast door systemen moet altijd zo veel mogelijk worden voorkomen, het is namelijk van invloed op het comfort in een ruimte. Als u een systeem installeert, gelden er bepaalde geluidseisen. Naast de productie van het geluid door het systeem, transporteren luchtkanalen het ook. Waar het systeem dus de bron kan zijn, is het ook de drager van geluid. Luchtkanalen ondersteunt u bij de berekening van waar geluid ontstaat, waar het naartoe getransporteerd wordt en wat er voor nodig is om het te verminderen of voorkomen. 

Standaardoplossingen en maatwerk luchtkanalen

Bij de Schilt Bedrijven produceren we onze luchtkanalen grotendeels zelf. Hiervoor maken we gebruik van de beste materialen. We investeren veel in het vakmanschap van onze medewerkers. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze producten en zijn we in staat om maatwerk en speciale onderdelen te produceren. Voor elk project vindt u bij ons een passend kanalensysteem. 

Snelle levering

Dankzij ons grote voorraadmagazijn leveren we veel producten van Luchtkanalen direct uit voorraad. Bent u dus iets vergeten of komt u materiaal te kort? Dan zorgen wij ervoor dat het snel bij uw bouwplaats wordt geleverd.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe C-Cinema bioscoop in Roosendaal. Een mooi project waar ook de Schilt Bedrijven…

Lees verder

“Het kantoor heeft geen enkele rechte vorm, dat is heel mooi maar ook lastig.” vertelt projectleider Rini Couwenberg over één van de…

Lees verder

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Luchtkanalen,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Andre Mouthaan

André Mouthaan