fbpx

Luchtkanalen

Rechthoekig kanaalwerk, rond kanaalwerk, maatwerk kanalen en montagemateriaal: dat én meer vindt u bij Schilt Luchtkanalen. Want naast goede kwaliteit luchtkanalen en een zeer ruim assortiment vindt u bij ons ook de kennis en expertise die nodig is om u te ondersteunen bij al uw vragen en uitdagingen. Lees meer over onze specifieke producten of neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies.

Luchtkanalen op een dak

Ons assortiment luchtkanalen:

Energiezuinige en geluidsarme luchtkanalen

Het doel voor Schilt Luchtkanalen is altijd om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker zijn gebouw energiezuinig en geluidsarm kan klimatiseren. Dat doen we voor installateurs die zowel aan groot- als kleinschalige projecten werken.

Aan energiezuinigheid werken we onder andere doordat we zijn aangesloten bij Luka (Nederlandse vereniging van Luchtkanalenfabrikanten). We hebben bepaald dat onze installaties minimaal luchtdichtheidsklasse C moeten hebben. Daarmee zorgen we voor onder andere minder luchtlekkage, minder energieverlies en lagere energiekosten. Meer over (de voordelen van) Luka leest u hier.

Dat systemen geluidsarm zijn, is ook heel belangrijk. Geluidsoverlast door systemen moet altijd zo veel mogelijk worden voorkomen, het is namelijk van invloed op het comfort in een ruimte. Als u een systeem installeert, gelden er bepaalde geluidseisen. Naast de productie van het geluid door het systeem, kunnen luchtkanalen bijvoorbeeld ook transporteren. Waar het systeem dus de bron kan zijn, kan het ook de drager van geluid zijn. Schilt Luchtkanalen kan u ondersteunen bij de berekening van waar geluid ontstaat, waar het naartoe getransporteerd wordt en wat er voor nodig is om het te verminderen of voorkomen. 

Standaardoplossingen en maatwerk luchtkanalen

Bij de Schilt bedrijven produceren we onze luchtkanalen grotendeels zelf. Hiervoor maken we altijd gebruik van de beste materialen. Ook investeren we veel in het vakmanschap van onze medewerkers. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en zijn we in staat om maatwerk en speciale onderdelen te produceren. Voor elk project vindt u bij ons daardoor een passend kanalensysteem. 

Snelle levering

Dankzij ons grote voorraadmagazijn kunnen we heel veel producten van Schilt Luchtkanalen direct uit voorraad leveren. Bent u dus iets vergeten of komt u materiaal te kort? Dan zorgen wij ervoor dat het snel bij u op de bouwplaats wordt geleverd.

Gerelateerde projecten Claudia Sträter, Utrecht UPS Distributiecentrum, Eindhoven Zorgcentrum ’t Oude Land Persoonlijk advies Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten…

Lees verder

Pannenkoekenhuis De Stapelbakker op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.​Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een 900 hectare groot familielandgoed. Behalve wandelen en fietsen in…

Lees verder

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Schilt Luchtkanalen,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Andre Mouthaan

André Mouthaan