fbpx

Cookiebeleid

Introductie

Onze website, https://www.schiltbedrijven.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën “cookies” genoemd). In dit cookiebeleid informeren we u over wat cookies zijn, hoe we cookies gebruiken, welke soorten cookies we gebruiken en hoe u uw cookievoorkeuren beheert. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, opslaan en beveiligen en hoe u ons kunt bereiken.

U kunt uw toestemming op elk moment wijzigen of intrekken. Uw toestemming geldt voor de volgende website: schiltbedrijven.nl

 

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden. Deze cookies helpen ons om de website naar behoren te laten functioneren, de website veiliger te maken, een betere gebruikerservaring te bieden en te begrijpen hoe de website presteert en om te analyseren wat werkt en waar deze verbeterd moet worden. 

 

Hoe gebruiken we cookies? 

Zoals de meeste online services, gebruikt onze website cookies first-party en third-party cookies voor een aantal doeleinden. De first-party cookies zijn meestal nodig om de website goed te laten functioneren, en ze verzamelen geen van uw persoonlijk identificeerbare gegevens.

De cookies van derden die op onze websites worden gebruikt, worden voornamelijk gebruikt om te begrijpen hoe de website presteert, hoe u omgaat met onze website, onze services beveiligen, advertenties aanbieden die voor u relevant zijn en al met al u een betere en verbeterde website bieden. gebruikerservaring en help uw toekomstige interacties met onze website te versnellen.

 

Van welke cookies maken we gebruik?

Technische of functionele cookies (noodzakelijk)
Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

Analytische cookies (noodzakelijk)
Op deze website maken we gebruik van statistische cookies om beter te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies en mogen wij deze plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

Marketing cookies (niet-noodzakelijk)
Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat wij inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://www.schiltbedrijven.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld. De cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Deze cookies worden niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar gebruiken we om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat de advertenties zo relevant mogelijk zijn voor u. Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

 

Geplaatste cookies 

Google Analytics (noodzakelijk)

Doel/beschrijving: Performance. Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen. Google Analytics wordt via Google Tag Manager geïmplementeerd op de website. 

Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar

Gebruikte namen: _ga (2 jaar), _gid (1 dag), _gat_UA-ID (sessie)

Aanbieder: schiltbedrijven.nl / google.com

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van Google Analytics. De inrichting van Google Analytics is in overeenstemming met de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens:

  • De website maakt gebruik van Google Analytics-cookies;
  • Er is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten volgens de Europese privacywetgeving;
  • Er worden geen IP-adressen opgeslagen, omdat het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd;
  • ‘Gegevens delen’ met andere Google diensten is uitgeschakeld;
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies

Delen: Lees de Google Analytics Privacyverklaring

Facebook (niet-noodzakelijk)

Doel/beschrijving: Relevantere advertenties. Deze cookies worden geplaatst door Facebook en worden gebruikt om aan u relevantere advertenties te tonen. 

Retentieperiode: 3 maanden

Gebruikte namen: _fbp (3 maanden), fr (3 maanden)

Aanbieder: Schiltbedrijven.nl / Facebook.com

Delen: Voor meer informatie, lees de Facebook privacyverklaring

 

GDPR Cookie Consent Plugin (noodzakelijk)

Doel/beschrijving: Cookies. Deze cookies worden geplaatst door de GDPR Cookie Consent plug-in. De cookies worden gebruikt om de toestemming van de gebruiker voor cookies op te slaan. 

Retentieperiode: 1 jaar

Gebruikte namen: viewed_cookie_policy (1 jaar), cookielawinfo-checkbox-necessary (1 jaar), cookielawinfo-checkbox-advertisement (1 jaar), cli_user_preference (1 jaar), CookieLawInfoConsent (1 jaar)

Aanbieder: Schiltbedrijven.nl / GDPR Cookie Consent 

Delen: Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen. 

 

Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

Lees meer over het delen van gegevens in onze privacyverklaring

 

Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

 

Toestemming en in- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Accepteren’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in deze cookieverklaring.
U kunt uw cookievoorkeuren beheren door op de knop “Instellingen” te klikken en de cookie-categorieën in de pop-up in of uit te schakelen volgens uw voorkeuren. Let op: omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies en mogen wij deze plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft en kunt u deze cookies niet uitschakelen. 

Wanneer u cookies uitschakelen moet u er wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

Mocht u besluiten uw voorkeuren later tijdens uw browsesessie te wijzigen, dan kunt u op het tabblad “Privacy & Cookiebeleid” op uw scherm klikken. Hierdoor wordt het toestemmingsbericht opnieuw weergegeven, zodat u uw voorkeuren kunt wijzigen of uw toestemming volledig kunt intrekken.

Ook kunt u via uw internetbrowser cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

 

 

Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Schilt Airconditioning B.V. / Schilt Luchtkanalen B.V. / Schilt Luchttechniek B.V., tezamen genoemd: de Schilt bedrijven.
Postbus 3
4230 BA Meerkerk
Energieweg 29
4231 DJ Meerkerk


Telefoon: 0183-352544
Website: www.schiltbedrijven.nl
E-mail: info@schiltbedrijven.nl