fbpx

Luchtkanalen specials: helemaal aangepast aan uw specifieke wensen

Als betrokken en servicegerichte bouwteampartner denken wij graag mee over de best passende oplossing voor ieder project. Doordat Schilt Luchtkanalen over een eigen productieomgeving beschikt, kunnen wij voorzien in veel speciale opdrachten en wensen en maken wij ieder gewenst kanaalstuk voor u op maat.

Op uw verzoek kunnen wij de kanaalstukken ook uitvoeren in aluminium of RVS en is het zelfs mogelijk om de kanaalstukken gecoat aan te leveren. Ook kunnen wij op aanvraag de kanalen (thermisch) isoleren. Door onze eigen productieomgeving zijn wij in staat om luchtkanalen te produceren welke geschikt zijn voor cleanrooms in ziekenhuizen en laboratoria.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat uw bouwproject geen vertraging oplopen en neem voor uw maatwerk contact op met de specialisten van Schilt Luchtkanalen. 

Een op maat gemaakt kanaalstuk
Gerelateerde producten:

In onze ruime voorraadmagazijnen zijn eveneens alle montage- en bevestigingsmaterialen voorradig. Denk hierbij onder andere aan beugels, slangklemmen, (hardcast)tapes en kitten. Zo…

Lees verder

In onze magazijnen hebben wij een uitgebreid assortiment aan ronde luchtkanalen op voorraad. Deze bestaat uit ronde spiraal gefelste buizen en hulpstukken…

Lees verder

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan rechthoekig kanaalwerk. Dit assortiment bestaat uit rechte kanalen, rechthoekige bochten, broekstukken, verloopstukken en vormstukken.

Lees verder

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Schilt Luchtkanalen,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Anne Eijkelenboom

Anne Eijkelenboom