fbpx

Werken bij Schilt

Werken bij de Schilt bedrijven is mogelijk in veel verschillende functies. We zijn constant op zoek naar talentvolle en gedreven mensen. Onze werknemers zijn over het algemeen lang bij ons werkzaam, een gegeven dat we als groot compliment opvatten naar de organisatie en de sfeer op de werkvloer. Met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden belonen we eigen inbreng, inzet, loyaliteit en vakmanschap. Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze mensen door het bieden van opleidingen en cursussen. Zo creëren wij een prettige werkomgeving en een gezond en dynamisch bedrijf.

Wil je solliciteren? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures of stuur je open sollicitatie via de contactgegevens onderaan de pagina.

Ook jong talent is welkom bij de Schilt bedrijven. Als erkend leerbedrijf begeleiden we BBL leerlingen en bieden we stageplaatsen aan. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Vacature servicemonteur koeltechniek

Afwisselend werk op gave locaties en in een gezellig team: dat is wat onze vacature servicemonteur airconditioning jou biedt. Ben jij servicegericht,…

Lees verder

Werken bij Schilt

Je schriftelijke sollicitatie met cv kun je richten aan: 

Schilt bedrijven, Postbus 3 - 4230 BA Meerkerk, of per e-mail: werken@schiltbedrijven.nl

Ilse van Tol

Ilse van Tol

Sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.