fbpx

Fusering van Schilt Bedrijven per 1 januari 2024

Per 1 januari 2024 heeft er een fusering van onze bedrijven plaatsgevonden. Het betreft een juridische fusie. Sinds die datum zijn onze Business Units samen aan te merken als Schilt Bedrijven BV.

Het gaat om een samenvoeging van onze werkmaatschappijen Schilt Bedrijven BV, Schilt Bedrijven BV en Schilt Bedrijven BV tot één besloten vennootschap. De fusie is vooral van praktische en formeel-juridische aard, waarbij de verschillende bedrijven teruggebracht worden naar één entiteit per 1 januari 2024. Wij treden in de praktijk eigenlijk al jaren als één organisatie, Schilt Bedrijven, naar buiten.

Business Units binnen Schilt Bedrijven

De bekende afdelingen Schilt Luchtkanalen, Schilt Airconditioning en Schilt Luchttechniek blijven ook gewoon op dezelfde wijze functioneren, maar dan in de vorm van Business Units binnen Schilt Bedrijven BV, met behoud van de eigen handelsnamen en eigen teams en professionals in air. Er verandert voor onze opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties vrijwel niets. De huidige contactpersonen en werkwijzen zullen ongewijzigd blijven.

Aan het einde van 2023 zijn al onze relaties schriftelijk op de hoogte gesteld van deze fusie. De fusering heeft ook geresulteerd in een aantal nieuwe bedrijfsgegevens. Deze zijn terug te vinden op onze contactpagina.