fbpx

Schilt bedrijven vernieuwen succesvol certificeringen VCA* en STEK

De Schilt bedrijven investeren constant in de kwaliteit van de dienstverlening en de installaties die we afleveren. Daarom zijn we ook verheugd dat we recent weer diverse audits met succes hebben afgerond en zodoende onze certificeringen weer hebben kunnen verlengen. Vorige maand is onze STEK-certificering en het F-Gassen certificaat BRL-100 met twee jaar verlengd. Op 16 april kwam daar na twee intensieve, maar leerzame auditdagen de verlenging van onze VCA*-certificering bij.

VGM-functionaris Edwin de Leeuw is trots op de certificeringen: “Elke certificering is toch weer een erkenning dat we werken ‘volgens het boekje’. Bij de Schilt bedrijven zie je veilig werken, onder andere volgens VCA*, overal terugkomen. Zo zijn bijvoorbeeld alle medewerkers waarvoor dit relevant is, VCA-basis of VCA-vol gecertificeerd. Ook hebben alle vakmensen de beschikking over een ‘Veilig Vakwerk’ app, waarmee ze middels toolboxen up-to-date worden gehouden over alle richtlijnen en regels. We hebben het hier denk ik goed voor elkaar. Daarom zie ik de audits altijd met vol vertrouwen tegemoet. Ik laat altijd graag ons bedrijf zien aan de auditors.”

Ook voor met name Schilt Airconditioning was er mooi nieuws. We werken ook de komende twee jaar onder STEK-certificering. Peter Druijff van Schilt Airconditioning is blij dat de seinen weer op groen staan: “In ons vak maken we best wel gebruik van wat risicovolle materialen en stoffen, zoals koudemiddel en speciale gereedschappen. Naast onze certificering voor het gebruik van F-Gassen kijken we met STEK echt verder, we doen er een schepje bovenop. We zorgen ervoor dat we op een verantwoorde manier met materialen en stoffen omgaan en er veilig mee kunnen werken. De STEK-certificering laat zien dat onze installaties een hoge mate van kwaliteit bezitten. Onze opdrachtgevers kijken ook zo naar het certificaat, weten we inmiddels.”

Meer weten over de VCA*- of STEK-certificering? Klik dan hier naar onze pagina ‘Certificeringen’.