fbpx

Joop Heesen neemt afscheid van de Schilt Bedrijven

Na ruim 38 jaar voor de Schilt Bedrijven werkzaam te zijn geweest, neemt Joop Heesen per 1 januari 2024 afscheid. Joop vervulde verschillende functies in het familiebedrijf en nam sinds 2010 de dagelijkse leiding over van oprichter Adri Schilt na diens plotselinge overlijden. Onder Joop zijn leiding groeide het bedrijf verder en werden nieuwe successen behaald. De Schilt Bedrijven zijn sinds 29 november 2022 onderdeel van VINCI Energies.

Arjo van Geffen, Perimeter Director, over het afscheid van Heesen: “We bedanken Joop voor zijn jarenlange inzet bij de Schilt Bedrijven, maar begrijpen ook dat hij zich wil richten op een toekomst buiten de Schilt Bedrijven. We wensen hem dan ook veel succes bij zijn volgende stappen. We komen elkaar ongetwijfeld nog vaak tegen binnen de branche. “

Joop Heesen over zijn carrière bij de Schilt Bedrijven: “Ik kijk terug op 38 fantastische jaren. Het is een open deur dat een groot deel van mijn leven draaide om Schilt en de mensen die er gewerkt hebben of nog steeds werken. Ook koester ik warme herinneringen aan de vele relaties, opdrachtgevers en leveranciers waarmee ik altijd heb samengewerkt. Met het besef dat de Schilt Bedrijven onder de vlag van VINCI Energies nog beter en sterker gepositioneerd zullen staan in onze branche, neem ik afscheid. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen jaren. Ik heb er enorm van genoten en zal alle ervaringen meenemen in de rest van mijn carrière en leven.”