fbpx

Over ons

Pand Schilt

De Schilt Bedrijven zorgen er als totaalleverancier voor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een comfortabel klimaat ontstaat voor haar bewoners, bezoekers of gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, laboratorium, woning of ander soort pand betreft.

Met de unieke samenwerking van de Business Units Airconditioning, Luchtkanalen Luchttechniek kunnen we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan laten sluiten. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, leveren, monteren en onderhouden wij voor u het complete klimaatpakket. Door de specialistische vakkennis binnen de Business Units bij elkaar te brengen, komen we uiteindelijk tot de best werkende oplossing voor u en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

Luchtkanalen is verantwoordelijk voor ronde en rechthoekige luchtkanalen en allerlei typen bijpassende hulpstukken. In de eigen werkplaats kunnen kanaalstukken op de millimeter nauwkeurig voor de gevraagde situatie geproduceerd worden. Het grote voorraadmagazijn met spiromateriaal, hulpstukken en montagematerialen maakt een snelle en complete levering mogelijk.

Luchttechniek kan in een voor Nederland uniek voorraadhouderschap van TROX producten uit voorraad componenten leveren. Aangevuld met een dealerschap van onder meer de Wit Ventilatoren en de eigen Rodaco lijn van flexibele slangen en geluiddempers voor luchtkanalen ontstaat een compleet aanbod.

Airconditioning verzorgt als STEK-erkende, PED- en VCA*-gecertificeerde onderneming het leveren, monteren, inbedrijfstellen en onderhouden van split-airconditioningsystemen en VRF-systemen van de wereldmerken Panasonic, LG, Carrier en Toshiba.

Bij de Schilt Bedrijven worden de Business Units samengebracht en profiteren klanten van de bijkomende voordelen van het one-stop-shopping principe. Er is één projectleider als aanspreekpunt, de leveringen door onze eigen transportafdeling en vervoerders kunnen just in time plaatsvinden en onze eigen werkplaats schept het vermogen om onze producten tot in detail geschikt te maken voor de situatie.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van de Schilt Bedrijven, vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.