fbpx

Over ons

Pand Schilt

Schilt Bedrijven zorgt ervoor dat in de meest uiteenlopende situaties in gebouwen een prettig klimaat ontstaat voor haar gebruikers. Of dit nu een kantoorpand, fabriekshal, ziekenhuis, winkel of laboratorium betreft.

Met de unieke samenwerking van de business units Luchtkanalen, Luchttechniek en Airconditioning sluiten we alle componenten van de klimaatinstallatie naadloos op elkaar aan. Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Meerkerk produceren, levert, monteert en onderhoudt Schilt Bedrijven het complete klimaatpakket. Door onze specialistische vakkennis komen we tot een optimale oplossing voor de klant en zal de gebruiker van de ruimtes waar onze installaties in bedrijf zijn een hoger comfort ervaren.

  • Schilt Luchtkanalen is verantwoordelijk voor ronde en rechthoekige luchtkanalen en allerlei typen bijpassende hulpstukken. In de eigen werkplaats kunnen kanaalstukken op de millimeter nauwkeurig voor de gevraagde situatie geproduceerd worden. Het grote voorraadmagazijn met spiromateriaal, hulpstukken en montagematerialen maakt een snelle en complete levering mogelijk.
  • Schilt Luchttechniek kan in een voor Nederland uniek voorraadhouderschap van TROX producten uit voorraad componenten leveren. Aangevuld met specialistisch advies, maar ook een dealerschap van onder meer de Wit Ventilatoren en de eigen Rodaco lijn van flexibele slangen en geluiddempers voor luchtkanalen ontstaat een compleet aanbod.
  • Schilt Airconditioning verzorgt als STEK-erkende, PED- en VCA*-gecertificeerde onderneming het leveren, monteren, inbedrijfstellen en onderhouden van split-airconditioningsystemen en VRF-systemen van de wereldmerken Panasonic, LG, Carrier en Toshiba.

Bij Schilt Bedrijven profiteren klanten van de bijkomende voordelen van het one-stop-shopping principe. Er is één projectleider als aanspreekpunt, de leveringen door onze eigen transportafdeling en vervoerders kunnen just in time plaatsvinden en onze eigen werkplaats schept het vermogen om onze producten tot in detail geschikt te maken voor de situatie.

VINCI Energies en Schilt Bedrijven

VINCI Energies, de energietransitie en digitale transformatie accelerator
In een wereld die voortdurend verandert, versnelt VINCI Energies de milieu-transitie door twee grote veranderingen door te voeren: digitale transformatie en energietransitie.

Een duurzame en wendbare organisatie
VINCI Energies heeft oog voor haar markten en is een integrator van op maat gemaakte multitechnische oplossingen, die haar klanten ondersteunt bij het inzetten van technologieën die goed zijn voor mens en planeet, van ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Door hun regionale aanwezigheid en wendbare organisatiestructuur, geven de 1.800 business units van VINCI Energies een sterke impuls aan de energiekeuzes van hun klanten, van hun infrastructuren en van hun processen, om deze elke dag betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer te maken.
VINCI Energies kenmerkt zich door een unieke netwerkorganisatie van business units. In Nederland zijn er 65 business units actief. Deze autonome business units zitten dichtbij klanten. Daardoor kunnen ze snel en flexibel reageren op veranderingen en kansen in hun lokale markten. Ook kunnen ze tijdelijk of lang samenwerken voor grotere en complexe projecten of internationale klanten. Door de business unit structuur is VINCI Energies een robuuste en wendbare organisatie: gericht op continuïteit. Ook in die zin is VINCI Energies een duurzame organisatie.

Schilt bedrijven is een merk van VINCI Energies. Samen met BosmanVerkerk en VanderLinden brengen wij gebouwen en terreinen technisch tot leven. Dit doen we via de business line Building Solutions van VINCI Energies.
VINCI Energies is zich daarbij sterk bewust van haar rol in de maatschappij op het vlak van welzijn, omgeving en mensenrechten, kortom, onze corporate social responsibility.