fbpx

TROX

Betrouwbare componenten, toepassingen en systemen voor binnenklimaat en ventilatie

TROX houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van componenten, toepassingen en systemen voor ventilatie- en klimaatinstallaties. Deze van oorsprong Duitse wereldspeler maakt degelijke, betrouwbare oplossingen en investeert veel in Research & Development. Daardoor zijn hun producten voorzien van de slimste nieuwe functionaliteiten. De Schilt Bedrijven zijn in Nederland exclusief voorraadhouder. Daarom vindt u bij ons een zeer ruim assortiment aan TROX-producten.

  • Productieproces volledig in handen van TROX, voor waarborging van de kwaliteit
  • Snelle levering dankzij de grote voorraad in het magazijn van de Schilt Bedrijven
  • Testfaciliteiten van TROX zelf voor testen van alle mogelijke inbouwvarianten
  • Veel aandacht voor het esthetische aspect, dus zeer geschikt voor zichtwerk
Trox techniek

Voor elk project een oplossing

TROX produceert en test alle producten zelf in eigen testfaciliteiten. Zo verzekeren zij u en ons ervan dat hun producten bij alle mogelijke inbouwvarianten goed werken. Daar kunt u met een gerust hart op vertrouwen.

Het bedrijf is misschien wel het meest bekend vanwege de TROX-brandkleppen en de flexibele TROX-luchtroosters, maar bij Schilt Luchttechniek vindt u daarnaast ook TROX-geluiddempers, buitenluchtroosters, regelkleppen, naverwarmers en luchtbehandelingskasten. Deze producten worden ingezet in de meest uiteenlopende situaties. Van kantoorgebouwen en wooncomplexen tot ziekenhuizen, laboratoria, hotels en winkels. Aan welk project u ook werkt, in het TROX-assortiment vindt u altijd een passende oplossing.

TROX Nederland en de Schilt Bedrijven

Schilt Luchttechniek heeft in Nederland het alleenrecht op het voorraadhouderschap van TROX-producten. We werken nauw samen met TROX Nederland. In ons magazijn in Meerkerk ligt een volledig assortiment met hardlopers uit de TROX-catalogus op de plank. Dat betekent dat we het grootste gedeelte van het assortiment, zoals TROX-brandkleppen en TROX-roosters, direct kunnen leveren, doorgaans al binnen één werkdag! Zo heeft u snel binnen wat u nodig heeft en kunt u weer verder met belangrijkere zaken.

Benieuwd welke TROX-producten het best passen bij uw project of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Wilt u meer informatie over welke componenten voor uw project de juiste keuze zijn? Of heeft u een vraag over de levertijden, leveringsopties en prijzen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Erik Dost - Sales Luchttechniek

Erik Dost

Ronald Groeneveld - Sales Luchttechniek

Ronald Groeneveld

Frans van Dijk - Sales Luchttechniek

Frans van Dijk