fbpx

Panasonic

Panasonic is een van de grootste techfabrikanten ter wereld. Ze leveren al meer dan 100 jaar technologische hoogstandjes. Panasonic doet dit door middel van de filosofie ‘A Better Life, a Better World’ en draagt onafgebroken bij aan de evolutie van de samenleving en het geluk van mensen over de hele wereld.

Bij Schilt Airconditioning werken we veel met de producten van Panasonic. We zijn inmiddels overtuigd van de fantastische kwaliteit en innovatie die het merk telkens weer in de productdesigns opneemt. Door onze jarenlange ervaring met de producten van Panasonic kunnen we in elke situatie het juiste systeem adviseren en toepassen. Met een uitermate comfortabel binnenklimaat tot gevolg!

Assortiment
Panasonic Heating & Cooling Solutions levert een zeer compleet assortiment aan airconditioners, VRF-systemen en warmtepompen. De systemen zijn onder meer geschikt voor thuisgebruik en gebruik op het werk en op kantoor. Daarnaast levert Panasonic ook systemen voor toepassing in grote gebouwen. 

Als we kijken naar de Panasonic airconditioners voor thuisgebruik kenmerken de units zich door elegante designs met optimale prestaties. Met de Etherea modellen als absolute topmodellen hangen prachtige units aan de wand, verkrijgbaar ook in de Graphite antraciete en modieuze kleurstelling. 

nanoe™ X technologie
Panasonic investeert de afgelopen jaren vol in hun nanoe™ X technologie. De gezondheidsvoordelen van de natuur zijn bekend. Maar bent u ook bekend met de kracht van hydroxylradicalen? Hydroxylradicalen (OH-radicalen) zijn in grote hoeveelheden aanwezig in de natuur. OH-radicalen neutraliseren pollen, virussen en bacteriën, waarmee zij de lucht opschonen en geurtjes tegengaan. nanoe™ X technologie kan deze voordelen naar uw binnenruimten brengen. Harde oppervlaktes, zachte stoffen en uw binnenklimaat worden hierdoor schoner en aangenamer. Thuis, op het werk, in een hotel of waar u ook bent.

Persoonlijk advies

Benieuwd welke Panasonic producten het best passen bij uw project,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Jan de Man

Jan de Man

Joost Roeland

Joost Roeland

Ricardo Rozendaal

Ricardo Rozendaal

Nick Vervoorn