fbpx

LG

LG – Life’s Good: al meer dan 45 jaar leveren de producten van technologie gigant LG een belangrijke bijdrage aan ons dagelijks leven. Naast een groot assortiment aan TV/Audio/Video producten, mobiele telefoons en huishoudelijk apparatuur is LG ook een belangrijke producent van Airconditioning. De Airco’s van LG onderscheiden zich door een technisch hoogwaardig product te combineren met een design dat in geen woning misstaat.

Schilt Airconditioning levert het assortiment van LG met veel genoegen. Wij denken graag mee hoe de units het best tot zijn recht komen binnen het interieur.

Assortiment
LG levert naast LG airconditioners voor thuisgebruik ook warmtepompsystemen. Er wordt volop ingezet op technologische vindingen om de airco-units nog efficiënter en sneller laten te koelen om een nog comfortabeler eindresultaat te bieden. Door in efficiëntie te investeren wordt er ook gezorgd voor een vermindering van het energieverbruik. U merkt niet alleen in het gebruik een verschil in efficiëntie, maar ook een besparing op de energierekening in vergelijking met andere fabricaten en modellen airconditioning. De LG DUAL Inverter Compressor™ zorgt dat u sneller kunt koelen en sneller het gewenste comfort bereikt! Bovendien geeft LG 10 jaar garantie op deze compressor. Zo geniet u lang van een prettig gekoelde woning.

Koelen is kunst
Met de LG Artcool heeft LG een bijzonder model op de markt. Dit wandmodel ziet eruit als een schilderij en hangt als echte kunst aan uw wand. Onder de kap vinden we een Inverter airconditioner met een 3-wegs luchtstroom. Zo ervaart u, zonder de aanwezigheid van een airco op te merken, een perfect binnenklimaat. De foto of afbeelding op het frontpaneel verandert u daarnaast eenvoudig in elke gewenste andere afbeelding. Zo kunt u ook uw eigen kunst exposeren of een prachtige privéfoto gebruiken. Niet alleen door het voorkomen valt de LG Artcool Gallery niet op, ook door een verminderd geluidsniveau draagt de airco extra bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Persoonlijk advies

Benieuwd welke LG producten het best passen bij uw project,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Jan de Man

Jan de Man

Joost Roeland

Joost Roeland

Ricardo Rozendaal

Ricardo Rozendaal

Nick Vervoorn