fbpx

De Wit Ventilatoren

Een uitgebreid assortiment ventilatoren

Van robuuste of zelfs explosieveilige ventilatoren voor in industriële settings tot ventilatoren met focus op comfort en laag energieverbruik voor in de utiliteit: met het assortiment van De Wit Ventilatoren zit u altijd goed. Dit Nederlandse merk is onder dealership verkrijgbaar bij de Schilt bedrijven en kenmerkt zich door onder andere:

  • Brede toepasbaarheid
  • Nette afwerking van de producten
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering door de Schilt bedrijven dankzij groot magazijn
De Wit Ventilatoren bieden een uitgebreid assortiment kwalitatieve ventilatoren

Oplossingen voor de meest veeleisende situaties

Ventilatoren voor in de industrie zijn vaak wezenlijk anders dan ventilatoren voor in de utiliteit. In industriële settings staan met name veiligheid en continuïteit voorop. Veilige, gezonde ventilatie, wat er ook gebeurt. In de utiliteit zijn vooral comfort, energieverbruik, een laag geluidsniveau en vormgeving belangrijk. Dit alles hebben ze bij De Wit goed begrepen. Want of u nu een oplossing zoekt voor kantoorgebouwen, winkelpanden, laboratoria, cleanrooms, zorggebouwen, (zware) industrie, marine of offshore-locaties, het assortiment de Wit Ventilatoren biedt uitkomst.

In het assortiment van De Wit Ventilatoren bij de Schilt bedrijven vindt u onder andere dakventilatoren, (geluiddempende) kanaalventilatoren, axiaal-wandventilatoren, kunststof (laboratorium) ventilatoren en industriële slakkenhuisventilatoren.

De Wit Ventilatoren en de Schilt bedrijven

Het merk beschikt over een assortiment dat gedeeltelijk bestaat uit eigen producten en gedeeltelijk uit producten van andere merken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ventilatiemarkt. Door de focus op dit marktsegment sluiten de producten perfect aan op de wensen van de installateurs en uiteindelijk de eindgebruiker.

Schilt Luchttechniek draagt met trots het dealerschap van De Wit Ventilatoren. Naast het kunnen leveren van de producten, weten onze mensen veel over de mogelijkheden en toepassingen van het De Wit Ventilatoren-assortiment. We combineren onze knowhow graag met de kennis van de experts van De Wit Ventilatoren, zodat we keer op keer weer een passende oplossing voor een project tot stand brengen. U kunt bij ons bovendien rekenen op snelle levertijden.

Voor een uitgebreid advies over het assortiment van de Wit Ventilatoren of het plaatsen van een bestelling neemt u contact op met Schilt Luchttechniek.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over welke componenten voor uw project de juiste keuze zijn? Of heeft u een vraag over de levertijden, leveringsopties en prijzen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Erik Dost - Sales Luchttechniek

Erik Dost

Ronald Groeneveld - Sales Luchttechniek

Ronald Groeneveld

Frans van Dijk - Sales Luchttechniek

Frans van Dijk