fbpx

Luchttechniek

Wie de naam Schilt Luchttechniek hoort, denkt meestal als eerste aan ons TROX-voorraadhouderschap. Logisch, want sinds 1985 zijn we de enige voorraadhouder voor TROX in Nederland. Een van de grote voordelen daarvan is dat we producten vaak heel snel kunnen leveren. Maar wist u dat Schilt Luchttechniek een assortiment heeft dat veel breder gaat dan alleen de componenten van TROX? Bij ons vindt u bijvoorbeeld ook ventilatoren van De Wit Ventilatoren en flexibele geluiddempers en luchtbehandelingsslangen van ons eigen fabricaat Rodaco. Ook hebben we dankzij onze ervaring de knowhow die nodig is om elk project tot een goed einde te brengen. Zowel grote utiliteitsprojecten als kleinere projecten vallen binnen ons spectrum.

Samen met Schilt Luchtkanalen en Schilt Airconditioning staan we sterk en bieden we de complete klimaatinstallatie onder één dak! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Schilt Luchttechniek: overzicht van wat we allemaal doen

Ons assortiment luchttechnische componenten:

Van begin tot eind: een compleet luchtbehandelingssysteem vindt u bij Schilt Luchttechniek

TROX

TROX begrijpt de kunst van luchtbehandeling. Als wereldleider op het gebied van luchttechnische componenten investeert men continu in de innovatie van de producten. Dit levert keer op keer een eindproduct van zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid op. Bij Schilt Luchttechniek krijgt u alle gewenste TROX-materialen direct uit voorraad geleverd vanuit onze magazijnen in Meerkerk. Vandaag besteld betekent doorgaans morgen al in huis. Dat is voor de voortgang van uw projecten wel zo prettig. Kostbare tijd besteedt u liever niet aan het wachten op onderdelen. Producten niet direct nodig? Voor uw projecten hebben we de mogelijkheid om orders op afroep te zetten, zodat ze just-in-time geleverd worden. Plaats hier direct uw bestelling.

De Wit Ventilatoren en Rodaco

Hoewel we met de producten van TROX al een uitgebreid assortiment aan luchttechnische componenten hebben, is ons complete gamma nog breder. We hebben ook onder andere een dealership met De Wit Ventilatoren. Ook vindt u bij ons het Rodaco-programma voor flexibele luchtbehandelingsslangen en flexibele geluiddempers.

De Wit Ventilatoren is een Nederlands merk dat zich kenmerkt door de brede toepassing. U vindt er alles van geluidsarme en mooi vormgegeven ventilatoren voor de utiliteit tot robuuste, explosieveilige producten voor in industrietoepassingen. En in ons Rodaco-programma vindt u een betrouwbare en prijsvriendelijke reeks flexibele luchtbehandelingsslangen, flexibele geluiddempers en aanverwanten. Omdat we deze producten zelf maken, zijn maatwerk en snelle leveringen geen probleem. 

Wat kan Schilt Luchttechniek voor u betekenen?

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van luchttechniek hebben onze mensen alle vereiste kennis in huis om te ondersteunen bij zowel kleine als grote projecten. Dat doen de mensen van Schilt Luchttechniek samen met hun collega’s van Schilt Airconditioning en Schilt Luchtkanalen. Samen zijn ze in staat om heel complete installaties te leveren en te installeren.

U krijgt bij ons, indien gewenst, advies over welke producten het best passen bij uw project. We kijken bijvoorbeeld mee met tekeningen en voeren de berekeningen uit die nodig zijn als u brandkleppen installeert. Heeft u een product nodig dat niet standaard in ons assortiment zit? Dan kunnen we in onze werkplaats veel aanpassingen aan bestaande producten zelf doen. Denk aan het customizen van een TROX-product of het samenstellen van een geluiddemper. Dat we dat zelf kunnen, levert voor u veel tijdwinst op.

Ontdek de voordelen van Schilt Luchttechniek zelf. Leg uw uitdaging aan ons voor en ervaar op welke manieren we u kunnen helpen. Neem contact met ons op.

​Op de kop van de Amsterdamse Houthaven staat het hoofdkantoor van PVH Europe, dat de naam Porcellis draagt. Dit modehuis, waar onder…

Lees verder

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over welke componenten voor uw project de juiste keuze zijn? Of heeft u een vraag over de levertijden, leveringsopties en prijzen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Erik Dost - Sales Luchttechniek

Erik Dost

Ronald Groeneveld - Sales Luchttechniek

Ronald Groeneveld

Frans van Dijk - Sales Luchttechniek

Frans van Dijk

Job Kop