fbpx

Rechthoekige luchtkanalen

Onze rechthoekige luchtkanalen voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten (Luka). Dit waarborgt de kwaliteit en duurzaamheid van het luchtkanalensysteem en vormt de basis voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Schilt Luchtkanalen levert rechthoekige luchtkanalen in vrijwel alle gewenste afmetingen. Dat geldt niet alleen voor de luchtkanalen zelf, maar ook voor de bijbehorende rechthoekige bochten en hulpstukken.

Indien gewenst kunnen wij u een totaalpakket bieden door de luchtkanalen gelijk met de benodigde flexibele slangen, roosters, brandkleppen en montagematerialen te leveren.

Ook kunnen wij uw project inmeten waarna wij de gegevens voor u verwerken in productie- en montagetekeningen. De systemen worden vervolgens als bouwpakket op maat geleverd.

Ook de levering van instortkanalen, waardoor luchtkanalen in uw betonvloer kunnen worden verwerkt, kunnen wij voor u verzorgen.

De producten kunnen direct bij ons worden afgehaald of bij u op locatie worden afgeleverd.

rechthoekige luchtkanaalstuk van Schilt Luchtkanalen
Gerelateerde producten:

Schilt Luchtkanalen levert voor het rechte kanaalwerk ook de benodigde verloopstukken direct uit voorraad. Een luchtkanalen verloopstuk brengt verschillende afmetingen rechthoekige luchtkanalen…

Lees verder

Schilt Luchtkanalen levert voor het rechte kanaalwerk ook de benodigde rechte broekstukken, ook wel geheten Y-stukken, direct uit voorraad. De rechte broekstukken…

Lees verder

Schilt Luchtkanalen levert voor het rechte kanaalwerk ook de benodigde rechthoekige bochten direct uit voorraad. De materialen worden standaard afgewerkt volgens de…

Lees verder

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Schilt Luchtkanalen,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Sales Luchtkanalen & Productie Luchtkanalen

luchtkanalen@schiltbedrijven.nl

0183 35 25 44

Andre Mouthaan

Andre Mouthaan

Anne Eijkelenboom

Anne Eijkelenboom