fbpx

Airconditioning service: service en onderhoud

Schilt Bedrijven beschikt over een breed scala aan diensten op het gebied van airconditioning, luchtkanalen en luchttechniek. Speciaal op het gebied van airconditioning bieden wij u een compleet aanbod van services om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij al uw service- en onderhoudsvragen. Hierover leest u op deze pagina meer. 

Airconditioning service is voor de Business Unit Airconditioning een vanzelfsprekendheid. Als professionals in air vinden wij het leveren en in bedrijfstellen van een airconditioninginstallatie dan ook niet het eindpunt van de relatie met onze klanten en opdrachtgevers. Door vakkundig onderhoud zorgen we er graag voor dat onze installaties zo lang en energiezuinig mogelijk meegaan en de beste prestaties blijven leveren. Dit doen we vanuit onze speciale serviceafdeling, waar gediplomeerde vakmensen de installaties van binnen en van buiten kennen en weten wat er gedaan moet worden om ze in topvorm te hebben, te houden of weer te krijgen. Natuurlijk kunt u zelf ook bijdragen aan een optimale installatie, door bijvoorbeeld regelmatig de filters van de unit schoon te maken, zodat ze niet te vervuild raken.

Op de volgende pagina’s vindt u alles wat u moet weten over airconditioning service en onderhoud; de serviceafdeling van Airconditioning.

Airconditioning service van Schilt Airconditioning
Airconditioning service van Schilt biedt onderhoud aan een installatie

Een onderhoudscontract verlengt de levensduur van uw installatie

Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor de voordelen van een onderhoudscontract. Binnen het onderhoudscontract zorgen wij voor het periodieke onderhoud van de installatie en bent u zelf niet aangewezen op het schoonhouden en in bedrijf houden van de klimaatinstallatie. Vanwege de complexe techniek van een klimaatsysteem, bevelen wij aan om gebruik te maken van onze aantrekkelijke onderhoudscontracten om zo de levensduur van de installatie aanzienlijk te verlengen. Meer weten over onze onderhoudscontracten? Kijk dan eens op de pagina onderhoud.

Garantie van 5 jaar

Bij aankoop van een airconditioningsysteem geven wij in combinatie met het afsluiten van een onderhoudscontract een garantietermijn van maar liefst 5 jaar. We vertrouwen op de kwaliteit van onze koelinstallaties. Dat biedt u naast een perfect leef- of werkklimaat een garantie waarop u altijd terug kunt vallen.

Onverhoopte storing? Wij lossen het snel op!

Mocht zich onverhoopt een storing voordoen in uw klimaatinstallatie, dan staat onze storingsdienst snel voor u klaar en proberen we zo spoedig mogelijk met een oplossing te komen. Meer hierover leest u op de pagina service.

Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de airconditioning service, producten en/of diensten van Schilt,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Peter Druijff

Peter Druijff

Arianne Heinenberg

Arianne Heinenberg

Stefan van Houwelingen

Stefan van Houwelingen

Cor Moerkerken

Cor Moerkerken

John van de Weetering

John van de Weetering