fbpx

Wanneer kunt u het best een aircosysteem kopen?

2020 was samen met 2014 het warmste jaar sinds we ooit zijn begonnen met meten. De verwachting is dat 2021 nog warmer gaat worden. Ziet u nu al op tegen die warme dagen? Een airconditioningsysteem maakt de hitte in uw gehele huis of bijvoorbeeld kantoorpand een stuk dragelijker. Maar wacht niet met de aanschaf van zo’n systeem tot het te laat is. Wanneer is een airco kopen dan het slimst? In de winter. We leggen u uit waarom.

Schaf uw aircosysteem aan in de winter

Voorkom lange wachtrijen

Waar we in de winter uw aircosysteem binnen zo’n 4 tot 5 weken kunnen installeren, kan de doorlooptijd zomers oplopen tot wel 10 weken. Als u op tijd uw airconditioningsysteem aanschaft bent u verzekerd van een heerlijke zomer.

Stookkosten besparen

Werkt u tegenwoordig ook veel vanuit huis en lopen daardoor de stookkosten op? Ook dan is een airconditioner een oplossing. Veel systemen kunnen naast koelen namelijk ook verwarmen. Met een airconditioner verwarmt u niet uw hele woning of kantoorpand, maar alleen de ruimte waarin de airconditioner zich bevindt. U stookt dus niet onnodig voor heel de woning. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het kantoor alleen tijdens werktijden te verwarmen en de slaapkamer alleen net voor het slapengaan. Dat bespaart een hoop energie!

Ruime keuze

Hoe eerder u beslist om een airconditioningsysteem aan te schaffen, hoe groter het aanbod. In het hoogseizoen gaan de airconditioners vaak als warme broodjes over de toonbank. Hierdoor komt het weleens voor dat er bepaalde units uitverkocht raken. ’s Winters zijn alle systemen op voorraad. Zo bent u verzekerd van de perfecte airconditioner voor uw totale woning of kantoor.

Een airco van de Schilt bedrijven

Schilt Airconditioning heeft een breed assortiment aan airconditioningsystemen van de beste A-merken, zoals Panasonic, LG, Toshiba, Daikin en Mitsubishi Electric. Daarbij zorgen wij met onze eigen servicedienst dat uw airconditioningsysteem zo lang en energiezuinig mogelijk meegaat. 

Wees de zomerdrukte voor en bestel nu uw airconditioningsysteem. Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact met hen op via het onderstaande contactsysteem.

NB Voor een aircosysteem in uw huis hoeft u natuurlijk geen bedrijfsnaam in te vullen.

Neem contact op met Schilt Airconditioning