fbpx

Met Schilt Bedrijven houdt u het hoofd koel!

Met de zomer in aantocht is het weer tijd om ons voor te bereiden op de warmere dagen die komen gaan. Terwijl buiten de temperaturen stijgen, wilt u er zeker van zijn dat de ruimte waarin u verblijft, koel en comfortabel blijft zodat de medewerkers zich optimaal kunnen concentreren en productief kunnen zijn. Hoe is het binnenklimaat bij u geregeld? Schilt Bedrijven heeft alle kennis en expertise in huis om in elke ruimte een comfortabel binnenklimaat te creëren.

 

Comfortabel binnenklimaat

Een comfortabel binnenklimaat is essentieel voor het welzijn, de productiviteit en de tevredenheid van mensen in gebouwen en kantoren. Factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit, spelen een grote rol bij het creëren van een aangename en gezonde (werk)omgeving. Met het oog op de zomer die er weer aan komt is het belangrijk dat de medewerkers er koeltjes bij zitten. Als het te warm is op de werkplek dan gaat dit namelijk ten kostte van de concentratie en productiviteit van de medewerkers.

Al met al is het creëren van een comfortabel binnenklimaat in gebouwen en kantoren dus erg belangrijk om meerdere redenen. In onze eerder geschreven serie blogs komt u alles te weten over waarom een comfortabel binnenklimaat nu zo belangrijk is. U leest het hier op onze website

Duurzaam binnenklimaat met een DX/VRF installatie

In een tijdperk waarin duurzaamheid en comfort centraal staat, spelen DX/VRF (Direct Expansion / Variable Refrigerant Flow) airconditioningssystemen een grote rol als het gaat om een comfortabel binnenklimaat. Deze geavanceerde systemen zijn niet alleen efficiënt, maar dragen ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van gebouwen.

Een van de belangrijkste voordelen van DX/VRF-systemen is hun energie-efficiëntie. In vergelijking met traditionele airconditioningsystemen gebruiken ze minder energie om hetzelfde niveau van comfort en behaaglijkheid bereiken, wat weer resulteert in lagere energiekosten en verminderde uitstoot van broeikasgassen. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van milieuvriendelijke koudemiddelen en variabele koudemiddelstromen; ook wel Inverter technologie genoemd. Hierdoor passen de systemen zich aan naar het verbruik en gebruiken ze op die manier alleen de benodigde hoeveelheid energie.

Bovendien bieden DX/VRF-systemen een hoog niveau van comfort en flexibiliteit, wat resulteert in tevreden gebruikers en een betere luchtkwaliteit binnen gebouwen. Dankzij individuele zonecontrole en een centrale regelaar kunnen gebruikers de temperatuur afzonderlijk regelen voor verschillende ruimtes. Hierdoor wordt energie bespaard door alleen te koelen waar en wanneer dat nodig is.


EIA regeling

Denkt u erover om te investeren in duurzame klimaatinstallaties om zo helemaal voorbereid te zijn op de verschillende seizoenen? Dan kunt u wellicht gebruik maken van de EIA regeling.

EIA staat voor energie-investeringsaftrek. Dit is een fiscale aftrekregeling. De EIA regeling biedt ondernemers een direct financieel voordeel bij het investeren in duurzame energie en energiebesparende bedrijfsmiddelen. U mag naast de afschrijving van deze investeringen een extra bedrag van het investeringsbedrag (dat in aanmerking komt) aftrekken van de winst. Uiteindelijk verlaagt dit uw fiscale winst. U leest alles over EIA hier

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Advies

Schilt Bedrijven voorziet u van het juiste advies omtrent een comfortabel binnenklimaat. Of u nu op zoek bent naar advies voor het koelen van een kleine kantoorruimte of voor een compleet gebouw, Schilt Bedrijven staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en biedt oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen.


Bij Schilt Bedrijven bent u aan het juiste adres voor een comfortabel binnenklimaat:

  • Maatwerk oplossingen op het gebied van single split, multisplit en VRF/VRV om het gebouw te voorzien van een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat
  • Advies, ontwerp, installatie, service & onderhoud en nazorg m.b.t. klimaatinstallaties
  • 3 jaar all-in garantie op volledig nieuwe installaties
  • 5 jaar all-in garantie in combinatie met een onderhoudscontract
Persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in de producten en/of diensten van Schilt Airconditioning,
vraag dan informatie aan via onderstaand formulier.

Jan de Man

Jan de Man

Joost Roeland

Joost Roeland

Ricardo Rozendaal

Ricardo Rozendaal

Nick Vervoorn