Leren op de werkvloer

De kansen om de techniek én jezelf uit te dagen liggen bij Schilt Bedrijven voor het oprapen! Als leerling binnen Schilt kun je op verschillende plekken werken: airconditioning of luchtkanalen. Afhankelijk van de richting die je kiest, werk je aan een verschillende projecten op een bouwplaats bij nieuwbouw, renovatie of bij een retailer zoals een grote winkel of showroom. Een veilige en fijne omgeving om in te werken.

Een betaalde bbl-opleiding en direct een goed salaris. Dat en meer krijg je als leerling bij Schilt.

Bij Schilt Bedrijven liggen de kansen om de techniek te leren én jezelf uit te dagen voor het oprapen! Als leerling kun je op verschillende plekken werken, binnen airconditioning, luchtkanalen en de werkplaats.

Afhankelijk van je opleidingsrichting werk je aan diverse projecten. Dit kan zowel nieuwbouw als renovatie zijn en je kunt werken bij retailers. Je krijgt een veilige en fijne werkomgeving, een betaalde bbl-opleiding en direct een goed salaris.

Bij airconditioning kun je bijvoorbeeld als monteur aan de slag met het aanleggen en monteren van systemen, of je focussen op service en onderhoud. Bij luchtkanalen werk je aan complete luchttechnische installaties op uiteenlopende locaties.

Als bbl-leerling werk je onder begeleiding van een speciaal opgeleide praktijkbegeleider en haal je je mbo-diploma terwijl je direct in dienst bent bij ons.

Van bbl’er naar een vaste baan: Bram Nanlohy deed het bij Schilt Bedrijven

Bram Nanlohy volgde de opleiding tot constructie- en plaatwerker aan het ROC Midden Nederland in Nieuwegein en koos voor Schilt Bedrijven als leerbedrijf.

Jonathan verteld over doorgroeien van leerling naar monteur

Jonathan kwam als leerling aircomonteur vanaf de technische school binnen bij Schilt waarna hij diverse opleidingen volgde en uitgegroeide tot zelfstandig servicemonteur.