Schilt als werkgever

Bij Schilt Bedrijven draait alles om de perfecte balans tussen mens en techniek. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben we een werkomgeving gecreëerd waar gelijkwaardigheid en samenwerking centraal staan. Ons team van ruim 130 enthousiaste professionals is gedreven om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Veel van onze medewerkers zijn al jarenlang bij ons, wat de kracht van onze bedrijfscultuur onderstreept.

Onze kernwaarden: de basis van succes

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vijf kernwaarden waarbij autonomie, vertrouwen, solidariteit, ondernemerschap en verantwoordelijkheid onze gemeenschappelijke waarden zijn. Techniek levert een steeds belangrijkere bijdrage aan een gezonde leef- en werkomgeving. Samen met de zorg voor alle collega’s, delen we ook de zorg voor onze planeet.

Traditie en innovatie hand in hand

Wat Schilt uniek maakt, is de combinatie van jarenlange traditie met een innovatieve aanpak. Als technisch dienstverlener blijven we vooroplopen met hoogwaardige oplossingen en uitzonderlijke klanttevredenheid. Maar het echte verschil maken onze mensen. Hun expertise, inzet en passie zijn de sleutel tot ons succes.

Jouw groei, onze prioriteit

Bij Schilt krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, ongeacht je functie of ervaring. Innovatie zit diep geworteld in ons DNA. Van duurzame energieoplossingen tot slimme technologieën: bij Schilt werk je altijd aan vooruitstrevende projecten die het verschil maken. We bieden trainingen en opleidingen die je helpen om verder te groeien, zodat jij altijd klaar bent voor de toekomst.

Werken aan impactvolle projecten

Werken bij Schilt betekent betrokken zijn bij projecten die écht impact hebben. Je krijgt de kans om aan complexe en uitdagende opdrachten te werken, terwijl je tegelijkertijd kunt rekenen op een goede werk-privébalans en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Successen vieren we samen, als één hecht team.

Kom werken bij Schilt

Of je nu net je carrière start of al ervaren bent, bij Schilt bieden we je volop kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Samen werken we aan een duurzame toekomst, waar jouw talenten een belangrijke rol spelen. Kom werken bij Schilt en maak deel uit van een bedrijf met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Welkom bij Schilt – waar jij het verschil maakt

Als collega bij Schilt krijg jij:

* Een fijne werkplek met een informele werksfeer.
* Een goed salaris met daarbij 8% vakantiegeld.
* 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
* Pensioen en overige arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek.
* De mogelijkheid tot deelname aan ons aantrekkelijke aandelenprogramma van VINCI.
* Verschillende opleidingsmogelijkheden en studie via VINCI ACADEMY.

Jij wordt ook blij van:

* Bedrijfsmiddelen en bedrijfskleding waar je echt mee voor de dag kan komen passend bij jouw functie.
* Gezellige feestjes, BBQ’s en natuurlijk vrijdagmiddagborrels op de vestiging.
* Een personeelsvereniging die zorgt voor de leukste uitjes en bedrijfsfeesten.
* Eigen sportruimte voor het personeel inclusief een personal trainer.
* En natuurlijk hele fijne collega’s!