Markten

Expertise in diverse markten

Schilt Bedrijven levert innovatieve klimaatoplossingen op maat voor elke sector. Met onze jarenlange ervaring en kennis van verschillende markten, van zorg tot industrie, vertalen wij complexe vraagstukken naar praktische oplossingen. Of het nu gaat om een kantoor, fabriek of ziekenhuis: wij ontwerpen en installeren klimaatinstallaties die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Dankzij onze expertise en focus op duurzaamheid creëren wij een comfortabele en energie-efficiënte omgeving.

Bekijk hieronder in welke markten wij actief zijn.

Onze markten

Commercieel vastgoed

Schilt Bedrijven is de ideale partner voor klimaatoplossingen in commercieel vastgoed, van nieuwbouw tot complexe transformaties, altijd afgestemd op de laatste trends.

Maatschappelijk vastgoed

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het creëren van duurzame en comfortabele maatschappelijke gebouwen, van nieuwbouw tot renovatie.

Industrie

Schilt Bedrijven biedt geavanceerde klimaatoplossingen voor de industrie, van warmteafvoer tot luchtzuivering, altijd afgestemd op de specifieke procesvereisten.

Logistiek

Wij leveren maatwerk klimaatoplossingen voor de gehele logistieke keten, van geautomatiseerde warehouses tot kantoren, altijd afgestemd op de specifieke behoeften.

Retail

Schilt Bedrijven zorgt voor een comfortabele en aantrekkelijke omgeving voor zowel klanten als medewerkers in zowel horeca- als retailbedrijven.

Infra

Voor elk infraproject ontwikkelt Schilt Bedrijven een unieke ventilatie- en klimaatinstallatie, zodat kritische ruimten altijd de juiste temperatuur en luchtkwaliteit hebben.