Lange levensduur, optimale prestaties

Bij alle airco-installaties die wij leveren en monteren, ontvangt u bij oplevering een aanbod voor service en onderhoud. Door de airco-installatie periodiek te onderhouden, wordt de levensduur flink verlengd. Bovendien wordt de energiezuinigheid van de installatie geborgd en blijft het systeem de beste prestaties leveren. Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract verlengt u de garantietermijn van uw airco-installatie van 3 naar 5 jaar.

Uw installatie(s) in topconditie

Voorkom verstopte roosters, lekkages en schimmelvorming en sluit een service- en onderhoudscontract af. Onze gediplomeerde vakmensen kennen uw airco-installatie(s) van binnen en buiten en weten exact wat er gedaan moet worden om de installatie(s) in topvorm te krijgen én te houden. Tijdens het periodieke onderhoud controleren wij onder andere de algemene werking, elektrische aansluiting, opgenomen stroom, condensafvoer en trillingsdempers. Ook reinigen wij de luchtfilters, roosters, verdampers, ventilatorwaaier, condensorbatterij en condensopvangbak en controleren wij de koudemiddelinhoud.

BRL 100 en BRL 200 gecertificeerd

Al onze service- en onderhoudsspecialisten zijn BRL 100 en BRL 200 gecertificeerd en mogen lekcontroles, inspecties en onderhoud uitvoeren aan aircosystemen. Ook beschikken zij over een f-gassencertificaat. Van alle werkzaamheden maken wij een koeltechnische (meet)rapportage voor eventuele controle door de milieudienst.