Hoogwaardige componenten en installaties

Van complete luchtkanalensystemen tot componenten voor airconditioninginstallaties en van flexibele geluiddempers en brandkleppen tot roosters en volumeregelaars: Schilt Bedrijven is hét adres voor hoogwaardige luchttechnische componenten en installaties. In ons assortiment vindt u zowel eigen producten als producten van A-merk leveranciers, zoals TROX, DE WIT ventilatoren en Panasonic Heating & Cooling Solutions.

Onze leveranciers

TROX

Het productenpakket van TROX is niet alleen erg breed, maar ook uitzonderlijk diep. Voor vrijwel elke luchttechnische toepassing heeft TROX een kwalitatief uitstekend product in haar programma. Ze investeren bovendien continu in de innovatie van hun producten, wat hoogwaardige eindproducten oplevert met een bewezen betrouwbaarheid. Als exclusief voorraadhouder van TROX in Nederland kan Schilt Bedrijven de meest gangbare componenten direct uit voorraad leveren. Vandaag besteld betekent doorgaans morgen al in huis!

DE WIT ventilatoren

Hoewel we met de producten van TROX al een uitgebreid assortiment aan luchttechnische componenten hebben, is ons complete assortiment nog breder. Zo hebben we ook een dealership met DE WIT ventilatoren voor de fabricaten Östberg, Wolter, Nicotra-Gebhard, Ferrari en Mietzsch. Dit omvat een compleet pakket van geluidsarme, energiezuinige kanaal- en dakventilatoren voor de utiliteit tot axiaal- en slakkenhuisventilatoren voor industriële toepassingen.

VEAB

Voor specifieke nakoelers of waterzijdige- en elektrische naverwarmers maken wij gebruik van het kwalitatief uitstekende fabricaat VEAB uit Zweden. De producten kenmerken zich met name door een hoge bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en uitzonderlijk lange levensduur.

Panasonic Heating & Cooling Solutions

Panasonic levert een zeer compleet assortiment aan airconditioners, VRF-systemen en warmtepompen. De systemen zijn geschikt voor in woningen en gebruik op kantoor. Daarnaast levert Panasonic systemen voor de toepassing in grote gebouwen.