Een geslaagd project start met een goed advies

Als betrokken en servicegerichte bouwteampartner denken wij graag mee over de best passende oplossingen voor uw projecten. Van advies, engineering en werkvoorbereiding tot en met levering en realisatie, waarbij installateurs en eindgebruikers verzekerd zijn van één contactpersoon, één leverancier en één garantiepartij voor het complete binnenklimaatpakket. Van luchtbehandeling, luchttechniek en airconditioning.

Advies en offerte op maat

Elk project start met een inventarisatie van de bouwkundige tekeningen, de ontwerpberekeningen of het projectspecifieke bestek. Op basis hiervan worden een advies en offerte op maat uitgewerkt. Hierbij houden wij rekening met factoren als: ruimtegebruik, aantal mensen dat dagelijks aanwezig is, benodigde ventilatiecapaciteit, koellast, transmissie, budget en de actuele wet- en regelgeving ten aanzien van geluid.

De juiste componenten op de juiste plek

Is de offerte akkoord? Dan wordt het project tot in detail geëngineerd. In deze fase worden de juiste componenten geselecteerd en benodigde diameters berekend. Ook wordt gekeken naar de juiste locaties van de componenten. Waar moet de lucht aan- en afgevoerd worden? Hoe kunnen de componenten het best gemonteerd worden en welke hulmiddelen zijn hiervoor nodig?

Alle expertise in eigen huis

Schilt Bedrijven beschikt over complete projectteams met een projectleider, werkvoorbereider/planner, hoofdmonteur en hulpmonteur. Hierdoor kunnen wij projecten volledig in eigen beheer uitvoeren. Planning, productleveringen en montagevoortgang worden continu gemonitord en afgestemd. Zowel met de opdrachtgever als met alle bouwpartners, waardoor een efficiënte uitvoering wordt geborgd.

Thuis in BIM

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zoals BIM. Van ontwerp tot en met calculatie, productie en uitvoering. In navolging van een efficiënte calculatie en verrijking van onze modellen wordt hierdoor een optimale ketensamenwerking mogelijk.