Oplossingen & Diensten

Onze oplossingen en diensten

Schilt Bedrijven is uw betrouwbare partner voor innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van binnenklimaat. Met onze jarenlange ervaring en een team van gepassioneerde experts ontwerpen, produceren en installeren wij maatwerk klimaatinstallaties die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie, transformatie of uitbreiding: wij denken graag mee over de meest efficiënte en kostenbesparende oplossing.

Bekijk hieronder onze oplossingen en diensten.

Onze oplossingen en diensten

Advies, Engineering & Realisatie

Als uw bouwteampartner denken wij integraal mee over het binnenklimaat, van advies tot realisatie, met één aanspreekpunt voor uw project.

Productie

Vanuit onze werkplaats in Meerkerk leveren we snel maatwerk luchtkanalen en -componenten, inclusief TROX-coulissen, direct op uw project.

Leverancier

Van luchtkanalen tot airco, Schilt Bedrijven levert hoogwaardige luchttechnische oplossingen van A-merken als TROX en Panasonic.

Service & Onderhoud

Bij Schilt Bedrijven staat service hoog in het vaandel. Daarom bieden wij bij elke airco-installatie een onderhoudscontract aan om de optimale werking van uw systeem te garanderen.