Stage en afstuderen

Als je bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische bedrijfskunde studeert, dan heeft Schilt Bedrijven veel kansen voor jou. We bieden stage- en afstudeerplekken, vooral gericht op technische studenten. Maar ook als je bedrijfskunde, milieukunde, veiligheid, HR, marketing of communicatie studeert, ben je bij ons aan het juiste adres!

Start jouw carrière bij Schilt?

Schilt Bedrijven realiseren al meer dan 45 jaar kwalitatief hoogwaardige klimaatinstallaties. Wij produceren, leveren, monteren en onderhouden complexe klimaatsystemen in sectoren als vastgoed, industrie, logistiek, retail en infra. Wij werken voor opdrachtgevers, zoals Roodenburg, Hoppenbrouwers en Mandemakers. Ons kantoor zit in Meerkerk, waar veel van onze medewerkers al jarenlang met plezier werken. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en vakmanschap en gelijkwaardigheid staat voorop.

Vind je het belangrijk om werk te doen dat ertoe doet? Wij ook! Techniek levert een steeds belangrijkere bijdrage aan het klimaat en een gezonde leef- en werkomgeving. Onze ervaren vakmensen staan te trappelen om jou het vak bij te brengen.

Stagevergoeding: Jouw inzet verdient waardering

Bij Schilt Bedrijven waarderen we de frisse wind die jij als stagiair met je meebrengt. Daarom krijg je een stagebegeleider die je helpt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen ontdekken jullie jouw talenten en ambities en werken aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt. Als blijk van waardering voor jouw harde werk ontvang je van ons een stagevergoeding.